Genç MÜSİAD Alanya’da görev değişimi

Elçi başkanlığı Karapulat’a devretti

Genç MÜSİAD Alanya 1. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Görev süresi biten Başkan Alihan Elçi, görevini Tunahan Karapulat’a devretti.

Yoğun katılımın sağlandığı kurulda, görevini devreden Genç MÜSAİD Başkanı Alihan Elçi konuşmasında; “Bizim amacımız her zaman genç iş insanları yetiştirmek, hazır olanların önünün açmak oldu.” diyerek görevde olduğu 4 yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsetti. Konuşmasını MÜSİAD Alanya Şubesi Başkanı Mustafa Durusoy’a teşekkür ederek bitiren Elçi, yeni seçilen Tunahan Karapulat’a ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Elçi’den sonra söz alan yeni Başkan Tunahan Karapulat, “Bizler, yeni dönemde yönetim kurulu üyelerimiz ve Alanya Genç MÜSİAD Üyelerimizle her çalışmada yerli ve milli olmayı ön plana çıkaracak, ticaret ahlakını ve girişimcilik ruhunu sahiplenerek, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından eski Başkan Alihan Elçi, yeni Başkan Tunahan Karapulat’a hediyesini takdim ederek, yeni görevinde kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu